Demo Gratis test Offerte aanvraag Bel me terug

Over Holm Security

Marktleider in kwetsbaarheidsanalyses

Holm Security is dé challenger op het gebied van geautomatiseerde en continue kwetsbaarheidsanalyses. Ons platform Holm Security VMP biedt iedereen de mogelijkheid om effectief de controle over de veiligheid van hun netwerken en systemen te nemen. Maar we bieden ook innovatieve oplossingen aan om te analyseren hoe veilig en bewust uw gebruikers zijn. Ons platform is eenvoudig te gebruiken en u krijgt uitgebreide ondersteuning van onze supportmedewerkers en veiligheidsexperts. Een investering in ons platform is simpleweg een slimme en efficiënte investering in een betere beveiliging. Voornamelijk om een toekomst tegemoet te kunnen treden waarin IT-veiligheid steeds belangrijker wordt om de toegenomen dreigingen het hoofd te bieden en te voldoen aan nieuwe en bestaande wet– en regelgeving.

Altijd bij u in de buurt

Ons Nederlandse team staat voor u klaar en heeft veel ervaring met diverse type organisaties, zowel publiek als commercieel, groot én klein. Met onze lokale datacenters bewaken wij uw data zo goed mogelijk.

Een solide team

Het team achter Holm Security heeft veel ervaring in IT-security en productontwikkeling. De oprichters zijn Stefan Thelberg, Jens Larsson, Rickard Vikström en Victor Jerlin, afkomstig van IT-security bedrijf Stay Secure. Een toonaangevend bedrijf op het gebied van e-mail- en webbeveiliging in de Nordics.