Demo Gratis test Offerte aanvraag Bel me terug

Beveilig uw AWS Cloud Infrastructuur


Nieuwe technologie - nieuwe risico's

Steeds meer organisaties verplaatsen hun infrastructuur naar de cloud. AWS biedt een breed scala aan voordelen, maar deze voordelen nemen ook risico’s met zich mee. Cloudtechnologie is gemakkelijk toegankelijk, wat betekent dat het gemakkelijk is om een nieuw systeem te lanceren – maar het ook eenvoudig is om een nieuwe kwetsbaarheid te verkrijgen. U, als eigenaar van de cloud infrastructuur, bent nog steeds verantwoordelijk voor de beveiliging. Dit kunt u doen door uw systemen te patchen en correct te configureren. Een grote uitdaging.

Uitgebreid platform

Holm Security VMP (Vulnerability Management Platform) is een uitgebreid platform voor het detecteren en beheren van kwetsbaarheden. U kunt zowel services, als openbare en lokale infrastructuur scannen in AWS. Lokaal scannen wordt mogelijk gemaakt door onze Scanner Appliance binnen AWS te installeren. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de kwetsbaarheden in uw omgeving, zoals Windows- en Linux-systemen, en kunt u snel actie ondernemen wanneer nieuwe kwetsbaarheden worden gedetecteerd.

Met Holm Security VMP kunt u ook lokale en openbare applicaties scannen, zoals websites die worden gehost in AWS. U kunt er tevens voor zorgen dat uw REST-API's op basis van cloudservices geen kwetsbaarheden bevatten.

Uitgebreide compliance-functies

Het platform bevat compliance-functies met b.v. PCI, GDPR, NIS, PDPA, PDPB, OWASP top 10, ISO / IEC 27001, HIPAA en SOX.

Integraties voor efficiënt werken

We bieden een platform API voor integraties met bijv. SIEM- en SOC-oplossingen, evenals oplossingen voor conitnuous integrations (CI) integratie en conitnuous delivery (CD). Hiermee kunt u efficiënter werken met uw kwetsbaarheidsgegevens.

Onze oplossing

Zo helpen we uw AWS-cloudservices en -infrastructuur te beveiligen.

Uitdaging:
Oplossing:
Omschrijving:
Krijg inzicht in uw AWS-systemen en vind kwetsbaarheden.
Beheer van kwetsbaarheden voor netwerken en systemen.
Continu en geautomatiseerd kwetsbaarheidsbeheer voor netwerken en systemen.
Vind kwetsbaarheden in webapplicaties in AWS.
Beheer van kwetsbaarheden voor webapplicaties.
Continu en geautomatiseerd kwetsbaarheidsbeheer voor webapplicaties.
Scan lokale en openbare systemen en webapplicaties in AWS.
Scanner Appliance op maat gemaakt voor AWS.
Met onze Scanner Appliance voor AWS kunt u zowel lokale systemen en webapplicaties scannen, als openbare systemen en internetapplicaties.