Demo Gratis test Offerte aanvraag Bel me terug
06February
Organizer launched!
Holm Security heeft zijn portfolio van krachtige tools uitgebreid met de Holm Security Organizer - een multi-tenant portal. Met Organizer ben je in staat om vrijelijk een structuur op te zetten die past bij jouw kwetsbaarheidsbeheer. Dit maakt het organiseren van meerdere klanten of afdelingen efficiënter, zonder concessies te doen aan de IT-security. Een fantastische tool voor grotere organisaties en partners (resellers). Met Organizer kunnen organisaties ook kiezen in welke cloud hun kwetsbaarheidsgegevens worden opgeslagen.
By Jan Willem Plokkaar Topics: Organizer, Security Center

In het Security Center kunnen onze klanten reeds hun assets beheren en met hun kwetsbaarheden aan de slag. Met Organizer creëren we een bovenliggende laag waarmee je je eigen structuur kunt bouwen via verschillende onderliggende Security Centers. Grotere organisaties kunnen hierdoor verschillende mensen, afdelingen, landen, etc. een geïsoleerde toegang geven tot het Security Center, waarbij het beheer centraal wordt geregeld.

Voor partners biedt Organizer de mogelijkheid om klanten te monitoren en het dagelijkse beheer te vereenvoudigen, terwijl tegelijkertijd een overzicht ontstaat van de activiteiten en de voortgang van de scans. Met Organizer is het ook mogelijk om te kiezen vanuit welke cloud de scans worden gemaakt en in welke cloud de kwetsbaarheidsgegevens worden opgeslagen. Hierdoor zijn organisaties in staat om een specifieke cloud kiezen voor elke specifieke account (klant). Op dit moment is er keuze tussen onze cloud in Europa en Azië. Het biedt onze klanten een verhoogde veiligheid en zorgt daarnaast voor optimale prestaties.

Organizer features:

  • Creëer en beheer accounts / klanten in het Security Center.
  • Gecentraliseerd inloggen bij het Security Center.
  • Gebruikersbeheer met rechtenbeheer voor toegang tot het Security Center.
  • Selecteer een specifieke cloud voor het opslaan van gegevens voor elke specifieke account / klant.
  • Ontvang statistieken over het gebruik van services voor verschillende accounts / klanten.

Klik hier voor toegang tot Organizer.

About the author
Jan Willem has a long history working with sales within the IT security business. He previously worked with KPN and DearBytes in the Netherlands.

Jan Willem Plokkaar
06–51 39 94 80
janwillem.plokkaar@holmsecurity.com