Demo Gratis test Offerte aanvraag Bel me terug

Gemeenten

Het beveiligen van gegevens van inwoners is, in combinatie met het bieden van service en flexibiliteit, een uitdaging. Daarnaast vragen nieuwe wet- & regelgevingen zoals de AVG en BIG, een toenemende inspanning van Gemeenten om IT-security naar een hoger niveau te tillen.

Holm Security – een ervaren speler in de Publieke sector

Met de Holm Security VMP beschikt u over de tools die u helpen om in controle te geraken rondom de beveiliging van uw IT-omgeving. Via ons platform kunt u inzoomen op kwetsbaarheden in uw netwerk componenten en publieke applicaties. Daarnaast bent u in staat om de weerbaarheid van uw medewerkers te testen via phishing simulaties. Via het Holm Security platform conformeert u zich aan de, door de Rijksoverheid gestelde, richtlijnen en bent u in staat om uw informatiebeveiliging te versterken.

Door jarenlange samenwerking hebben we veel ervaring opgedaan in de publieke sector. Deze ervaring komt terug in ons Holm Security VMP. We besteden veel tijd aan het optimaliseren van ons platform voor de integratie met gemeentes en aanpalende overheidsinstanties. Het doel is om continu inzicht te geven in de IT-security en er voor te zorgen dat deze organisaties en haar burgers beter beveiligd zijn.

Bent u veilig genoeg?

Hoe staat uw security ervoor? Is de netwerkomgeving van uw overheidsinstelling goed beveiligd? En hoe zit het met de applicaties die u gebruikt? Holm Security draagt bij het automatiseren van informatiebeveiliging via continue processen. Hackers worden steeds inventiever en dagelijks worden er tientallen nieuwe kwetsbaarheden ontdekt. Dat betekent dat een netwerk, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is.

Probeer ons uit!

Holm Security is de grootste leverancier van geautomatiseerde en continue kwetsbaarheidsanalyses voor Gemeenten in Zweden, en ook in Nederland werken we inmiddels veel samen in deze sector. Dit maakt dat wij veel ervaring hebben met het oplossen van uw specifieke uitdaging. Bekijk hier enkele voorbeelden van Gemeenten waarmee we samenwerken.