Demo Gratis test Offerte aanvraag Bel me terug

Holm Security VMP | Cloud

Cloud-based vulnerability assessment 

Holm Security VMP | Cloud is een toonaangevend en uitgebreid cloud-based platform voor geautomatiseerde en continue vulnerability assessment. Het platform is geschikt voor alle type organisaties, ongeacht de grootte, en scant op een steeds toenemend aantal kwetsbaarheden in netwerken, systemen, webapplicaties, API's, cloudservices en cloud-infrastructuur. Lokaal scannen gebeurt met behulp van Scanner Appliances die in uw virtuele omgeving kunnen worden geïnstalleerd.

Cloud management

U kunt het platform eenvoudig en efficiënt beheren met onze webbased interface: Security Center, waar met de kwetsbaarheden gewerkt kan worden. Grotere organisaties en partners krijgen de mogelijkheid om met verschillende Security Centers hun eigen structuur te creëren het multi-tenant portaal de Organizer.

Krachtige tools & features

Holm Security VMP | Cloud bevat verschillende krachtige tools waarmee u effectief met kwetsbaarheden kunt werken, zoals Asset Management, Vulnerability Manager, Continious Monitoring en remediation.

Integraties

Holm Security VMP | Cloud biedt een diverse mogelijkheden voor integratie met andere oplossingen. De platform API maakt het mogelijk om te integreren met b.v. CI / CD-, SIEM-producten en SOC-services. Er zijn ook kant-en-klare oplossingen voor integratie met b.v. Jira, Slack en TopDesk. Daarnaast kunt u Webhooks gebruiken voor integratie met verschillende andere systemen.

Support van experts en continue afstemming

Ons zeer bekwame Customer Success team en onze beveiligingsspecialisten ondersteunen u continu in het werken met ons platform en in het oplossen van kwetsbaarheden. Door frequente follow-up meetings zorgen wij ervoor dat u vooruitgang boekt, het maximale haalt uit de investering en het aantal kwetsbaarheden vermindert in uw IT-omgeving. Onze experts helpen u bij het interpreteren en prioriteren van de ontdekte kwetsbaarheden.