Gratis proefperiode Vraag een offerte aan Neem contact met me op

Management

 Stefan Thelberg, CEO
Chairman of the Board
Founder en CEO of Holm Security. Hiervoor mede verantwoordelijk voor het opzetten van Swedish Webhosting Group en Stay Secure – de grootste e-mail security organisatie in Noord-Europa. Stefan heeft diverse rollen vertolkt op het gebied van IT-security in de publieke en private sector.
stefan.thelberg@holmsecurity.com

 Jens Larsson, CIO
Board Member, Founder en CIO Holm Security. Hiervoor mede verantwoordelijk voor het opzetten van Stay Secure. Jens ontwikkelt al 15 jaar IT-security diensten.
jens.larsson@holmsecurity.com

 Erik Torlén, CTO
Erik heeft meer dan 10 jaar ervaring in het opschalen van enterprise technologie. Erik heeft een software development achtergrond en was de eerste non-founding engineer bij Apica waar hij de laatste 3 jaar als CTO heeft gewerkt. Hierin was hij verantwoordelijk voor het managen van Apica’s tech strategie en product portfolio welke gebruikt werd door diverse Fortune 100 klanten.
erik.torlen@holmsecurity.com

 Carolina Martell, Marketing Manager
Carolina heeft vele jaren ervaring op het vlak van marketing in de IT industrie. Carolina heeft hiervoor gewerkt bij COSMO CONSULT en Hitachi Power Tools en is in het bezit van een Media en Communicatie graad aan de Universiteit van Umeå.
carolina.martell@holmsecurity.com

 James Byström, Head of New Markets
James heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-security en Telecom branche. In James’s voorgaande leidinggevende rollen hield hij zich bezig met sales en business development bij organisaties als Ericsson, Clavister en Dimension.
james.bystrom@holmsecurity.com

 Joakim Segerberg, Sales Manager Sweden & Norway
Joakim heft meer dan 7 jaar ervaring op het gebied van IT-security. In het verleden heeft hij bijgedragen aan het succes van Stay Secure waar hij zich richtte op sales in de publieke en private sector.
joakim.segerberg@holmsecurity.com

 Jan Willem Plokkaar, Country Manager Netherlands
Jan Willem heeft meer dan 7 jaar ervaring met business development binnen de IT-security en Telecom sector. In zijn voorgaande rollen was hij ondermeer verantwoordelijk voor business development bij Canon en KPN.
janwillem.plokkaar@holmsecurity.com

 Tatu Vehmas, Country Manager Finland
Tatu heeft veel ervaring in sales en business development binnen de IT wereld. Zijn carrière begon bij Telia en F-secure en is voortgezet bij diverse bedrijven op het snijvlak van technologie.
tatu.vehmas@holmsecurity.com


Isaac Ng, Country Manager Malaysia
Isaac Ng heeft meer dan 15 jaar ervaring met business development en het opzetten van strategische allianties binnen IT consultancy, digitalisering en business intelligence. Zijn voorgaande rol betrof het bouwen van een nieuw klantenbestand, stimuleren van klant loyaliteit en het verstevigen van relaties met externe partners in diverse segmenten.
isaac.ng@holmsecurity.my Mats Larsson, board member
Senior Advisor en founder van Holm Security. Mats was ook aanwezig als board member bij Stay Secure.


 Rickard Vikström, board member
Board member en founder van Holm Security. Rickard runt de Polar Bear Group en was ook vertegenwoordigd in de board van Stay Secure. Hij is een technisch expert in Linux en IT-security en heeft vele jaren ervaring in business development.