Demo Gratis test Offerte aanvraag Bel me terug

Management

 Stefan Thelberg, CEO
Chairman of the Board
Founder en CEO of Holm Security. Hiervoor mede verantwoordelijk voor het opzetten van Swedish Webhosting Group en Stay Secure – de grootste e-mail security organisatie in Noord-Europa. Stefan heeft diverse rollen vertolkt op het gebied van IT-security in de publieke en private sector.
stefan.thelberg@holmsecurity.com

 Jens Larsson, CIO
Board Member, Founder en CIO Holm Security. Hiervoor mede verantwoordelijk voor het opzetten van Stay Secure. Jens ontwikkelt al 15 jaar IT-security diensten.
jens.larsson@holmsecurity.com

 Erik Torlén, CTO
Erik heeft meer dan 10 jaar ervaring in het opschalen van enterprise technologie. Erik heeft een software development achtergrond en was de eerste non-founding engineer bij Apica waar hij de laatste 3 jaar als CTO heeft gewerkt. Hierin was hij verantwoordelijk voor het managen van Apica’s tech strategie en product portfolio welke gebruikt werd door diverse Fortune 100 klanten.
erik.torlen@holmsecurity.com

 Carolina Martell, Marketing Manager
Carolina heeft vele jaren ervaring op het vlak van marketing in de IT industrie. Carolina heeft hiervoor gewerkt bij COSMO CONSULT en Hitachi Power Tools en is in het bezit van een Media en Communicatie graad aan de Universiteit van Umeå.
carolina.martell@holmsecurity.com

 Thomasine Grindestam, HR Manager
Thomasine heeft meerdere jaren HR- en recruitmentervaring vanuit haar functies als Consultant binnen IT en HR-specialisaties. Thomasine heeft eerder gewerkt bij Adecco, Academic Work en Ledarna. Ze behaalde een bachelor in HR aan de Linköping Universiteit.
thomasine.grindestam@holmsecurity.com

 James Byström, Head of New Markets
James heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-security en Telecom branche. In James’s voorgaande leidinggevende rollen hield hij zich bezig met sales en business development bij organisaties als Ericsson, Clavister en Dimension.
james.bystrom@holmsecurity.com

 Joakim Segerberg, Sales Manager Sweden & Norway
Joakim heft meer dan 7 jaar ervaring op het gebied van IT-security. In het verleden heeft hij bijgedragen aan het succes van Stay Secure waar hij zich richtte op sales in de publieke en private sector.
joakim.segerberg@holmsecurity.com

 Jan Willem Plokkaar, Country Manager Netherlands
Jan Willem heeft meer dan 7 jaar ervaring met business development binnen de IT-security en Telecom sector. In zijn voorgaande rollen was hij ondermeer verantwoordelijk voor business development bij Canon en KPN.
janwillem.plokkaar@holmsecurity.com

 Tatu Vehmas, Country Manager Finland
Tatu heeft veel ervaring in sales en business development binnen de IT wereld. Zijn carrière begon bij Telia en F-secure en is voortgezet bij diverse bedrijven op het snijvlak van technologie.
tatu.vehmas@holmsecurity.com

 Paweł Dworucha, Country Manager Poland
Paweł heeft meer dan 8 jaar ervaring in de IT-security markt. Hij werkte eerder samen met het bekende cyberbeveiligingsbedrijf Niebezpiecznik, waar hij verantwoordelijk was voor business development en sales. Hij heeft veel met klanten gewerkt, waaronder enkele van de grootste bedrijven in Polen en het MKB.
pawel.dworucha@holmsecurity.com


Ahmad Faurani, Sales Director Southeast Asia
Faurani heeft meer dan 12 jaar ervaring in business development en de ontwikkeling van IT-partners. In zijn functie als Enterprise Accountmanager en Senior Channel Manager bouwde hij sterke relaties op met business partners. Hij heeft eerder gewerkt bij Symantec en IT-consultancybureau Mesiniaga
faurani.jaafar@holmsecurity.com


Alok Sahay, Country Manager India & SAARC
Alok is een ervaren salesmanager met meer dan 12 jaar ervaring in netwerkbeveiliging, databeveiliging en virtualisatie. Hij werkte eerder met succesvolle start-ups in India en hielp bij het opbouwen van start-ups. Zijn eerdere functies omvatten leidende posities in sales en business development voor InfoWatch, FatPipe Networks en M.Tech Products Pte Ltd.
alok.sahay@holmsecurity.com

 Mats Larsson, board member
Senior Advisor en founder van Holm Security. Mats was ook aanwezig als board member bij Stay Secure.


 Rickard Vikström, board member
Board member en founder van Holm Security. Rickard runt de Polar Bear Group en was ook vertegenwoordigd in de board van Stay Secure. Hij is een technisch expert in Linux en IT-security en heeft vele jaren ervaring in business development.