Demo Gratis test Offerte aanvraag Bel me terug

MSSP, MSP & SP Programma

Customized product & partner programma

Holm Security biedt een speciaal partnerprogramma en een certificering voor Managed Security Service Providers (MSSP), Managed Service Providers (MSP), Service Providers (SP) en Systemintegrators.

Multi-tenant portaal

Met onze Organizer krijgt u een multi-tenant portaal waar u nieuwe en bestaande klanten met slechts een paar klikken uitrolt en beheert.

Integratie mogelijkheden

Onze platform-API biedt een breed scala aan mogelijkheden om te integreren met andere producten zoals SIEM en CI / CD. Ook als u SOC (Security Operations Center) -services aanbiedt, kunt u uw processen stroomlijnen via de integratie met onze API.

White label

Voor gecertificeerde partners bieden we de mogelijkheid om ons platform met slechts een paar klikken te personaliseren, zodat uw eigen organisatie de afzender is - zowel in het Security Center, als in de rapportages en communicatie met klanten.

Sales materiaal

We bieden een breed scala aan Sales materiaal. Als Certified Partner krijgt u de mogelijkheid om het materiaal aan te passen aan uw behoeften en huisstijl. Hier helpt onze marketingafdeling uw graag bij.

Trainings- en certificeringsprogramma's

Optimaliseer de verkoop- en technische kennis door een Holm Security Certified Partner te worden. Hier zijn enkele voordelen:

  • Uitgebreide introductie voor technische- & Sales teams
  • Opfris trainingsprogramma’s om continue te blijven ontwikkelen
  • White label
  • Sales materiaal in huisstijl

Lokale Sales- & technische ondersteuning

Onze lokale mensen ondersteunen u met de verkoop, het implementeren én de ondersteuning van bestaande en nieuwe klanten.