Demo Gratis test Offerte aanvraag Bel me terug

Netwerk Scanning

De meest effectieve manier om uw security écht te begrijpen

Krijg controle over de veiligheid in uw netwerk en systemen met onze netwerkscan. De service scant voor meer dan 68.000 kwetsbaarheden. Ongeacht of u al uw IT zelf beheert of uitbesteedt, onze netwerkscans zijn de meest effectieve manier om te begrijpen hoe veilig u bent tegen externe bedreigingen en kwetsbaarheden te verhelpen. Voor slechts een kleine investering in tijd en geld verhogen wij uw IT-security. Onze service biedt een scala aan functies voor compliancy met o.a. AVG.

Automatisch en continu scannen van uw network en systemen

Onze netwerkscans scannen automatisch en continu uw netwerk en systemen op een steeds groter wordend aantal kwetsbaarheden. De netwerkscans detecteren o.a. kwetsbaarheden zoals verouderde software, verkeerd geconfigureerde systemen en zwakke wachtwoorden. Daarnaast brengt de service automatisch uw netwerk in kaart zodat u een duidelijk overzicht krijgt van al uw systemen – ongeacht de geografische locatie en of u het beheer zelf doet of extern belegd.

Met behulp van uitvoerige rapportages, slimme en effectieve tools en onze support, prioriteert en herstelt u effectief de kwetsbaarheden die worden ontdekt voordat ze worden benut door iemand met kwade bedoelingen.

Parallel aan het scannen van uw netwerken en systemen, kunt u op elk gewenst moment én on demand scannen, bijvoorbeeld in verband met veranderingen in uw IT-omgeving.

Bestrijkt de gehele IT-omgeving

Onze cloudscanners scannen uw openbare netwerken en systemen, die toegankelijk zijn via het internet. Door één of meer Scanner Appliances te installeren in uw lokale omgeving, achter uw firewalls, kunnen we uw gehele netwerk scannen, zelfs als uw IT-omgeving zich op verschillende fysieke locaties bevindt. Alle scangegevens die door onze Scanner Appliances worden verzameld, worden gepresenteerd in ons Security Center.

Vulnerability manager

Vulnerability Manager is een krachtig tool om effectief te kunnen werken met kwetsbaarheden, ongeacht het aantal. U sorteert, groepeert, negeert en prioriteert de kwetsbaarheden exact op de manier die voor u het beste werkt. De tool biedt een scala aan functies voor een effectieve samenwerking binnen uw organisatie en met externe partners zoals uw IT-partner.

Continuous Monitoring

In Continuous Monitoring configureert u snel en eenvoudig de monitorering van wijzigingen die meldingen genereren. Deze tool voorkomt de noodzaak om te werken in het Security Center. In plaats daarvan ontvangt u een bericht als er een nieuwe kwetsbaarheid optreedt, bij wijzigingen van het platform en wanneer kwetsbaarheden zijn verholpen. U kunt eenvoudig punten aangeven, bijvoorbeeld systemen die persoonsgegevens (AVG compliancy) verwerken of een specifiek netwerk om informatie te krijgen over poorten die worden geopend of gesloten.

Remediation

Deze management flow is grotendeels geautomatiseerd. U maakt zelf het framework voor wanneer een case moet worden gemaakt en hoe deze worden toegewezen. De tool ondersteunt de integratie met externe systemen.

Reports

Via deze service vindt u een grote hoeveelheid kant-en-klare rapport sjablonen en u kunt uw eigen rapporten creëren. Desgewenst aangepast voor zowel technici en specialisten als management, directeur en raad van bestuur. De rapporten worden met encryptie verzonden naar bijvoorbeeld uw IT-partner of leverancier.  U kunt niet alleen automatische rapporten volgens uw gewenste planning opvragen, maar ook op elk gewenst moment rapporten creëren.

Functies voor AVG compliancy

De netwerkscanner biedt een scala aan ondersteunende functies voor compliancy met de AVG wetgeving. U kunt o.a. uw systemen die persoonsgegevens verwerken markeren om ze te bewaken. Ook kunt u automatisch en continue rapporten creëren voor de verantwoordelijke medewerker(s).

Gratis test

Test Holm Security VMP 14 dagen en ervaar de voordelen. Geen verplichtingen, alleen een verhoogde veiligheid