Demo Gratis test Offerte aanvraag Bel me terug

Onderwijs

Privacy in het onderwijs: daar werken we samen aan

Goed omgaan met privacy in het onderwijs. Dat doe je niet alleen door afspraken op te schrijven in een privacyconvenant, maar vooral ook door deze afspraken in de praktijk te brengen. Daarom is Holm Security toegetreden als deelnemer van het convenant en hebben we inmiddels het vertrouwen tot samenwerking gekregen van veel organisaties in het onderwijs.

Samenwerken in het onderwijs, hoe gaat dat?

In de samenwerking heeft de school de regie, zij zijn tenslotte verantwoordelijk voor de zorgvuldige omgang met de persoonsgegevens van de leerlingen en de communicatie met de ouders. Digitale leermiddelen zijn niet meer weg te denken in het onderwijs. Het is belangrijk dat bij het gebruik van deze leermiddelen de privacy van leerlingen is beschermd. Daarnaast zijn onderwijsinstellingen een veel gekozen doelwit voor DDoS- en Ransomware aanvallen. Holm Security voert diverse kwetsbaarheidsanalyses uit om zodoende scholen inzicht te geven in de daadwerkelijke digitale beveiliging van hun IT-omgeving.

Holm Security – een ervaren speler in het Onderwijs

Met de Holm Security VMP beschikt u over de tools die u helpen om in controle te geraken rondom de beveiliging van uw IT-omgeving. Via ons platform kunt u inzoomen op kwetsbaarheden in uw netwerk componenten en publieke applicaties. Daarnaast bent u in staat om de weerbaarheid van uw medewerkers te testen via phishing simulaties.

Door veelvuldige samenwerking met diverse partijen in de sector, hebben we veel ervaring opgedaan in het onderwijs. Deze ervaring komt terug in ons Holm Security VMP. We besteden veel tijd aan het optimaliseren van ons platform voor de integratie met scholen en aanpalende onderwijsinstellingen. Het doel is om continu inzicht te geven in de IT-security en er voor te zorgen dat deze organisaties en haar leerlingen beter beveiligd zijn.

Probeer ons uit!

Holm Security is de grootste leverancier van geautomatiseerde en continue kwetsbaarheidsanalyses voor het onderwijs in Zweden, en ook in Nederland werken we inmiddels veel samen in deze sector. Dit maakt dat wij veel ervaring hebben met het oplossen van uw specifieke uitdaging. Bekijk hier enkele voorbeelden van onderwijsinstellingen waarmee we samenwerken.