Gratis proefperiode Vraag een offerte aan Neem contact met me op

Partner

Verhoogde veiligheid - new business opportunities

Het doel van onze samenwerking met partners is om krachtige services te leveren aan uw klanten voor een betere beveiliging en tegelijkertijd een winstgevende business te bewerkstelligen voor u als partner. Op basis van uw voorwaarden en wensen ontwikkelen wij een partnermodel dat past bij uw organisatie.

Als partner van Holm Security krijgt u toegang tot ons sales team en onze security experts. Wij helpen u gedurende de gehele salescycle om het proces soepel en efficiënt te laten verlopen. Wij helpen u met alles, van het bijwonen van meetings tot de samenstelling van offertes en overeenkomsten.

Een waardevol partnership

Wij bieden u als Partner een waardevolle samenwerking aan, waarbij we alle mogelijke training en support aanbieden. We helpen u op alle mogelijke manieren zodat u uw klanten efficiënt kunt helpen met een beter ervaring rondom security.

Word vandaag nog Partner

Het is eenvoudig om partner te worden van Holm Security. U kunt vandaag al aan de slag. Neem contact met ons op, dan helpen wij u met de kick-off, of vul het formulier hieronder in.


Maak uw interesse als business partner kenbaar