Demo Gratis test Offerte aanvraag Bel me terug

Partner

Verhoogde veiligheid - new business opportunities

De samenwerking met u als partner heeft als doel, het bieden van een krachtig platform aan uw klanten voor het creëren van inzicht en een verbeterde security van de IT-omgeving. Op basis van uw voorwaarden en wensen ontwikkelen wij een partnermodel dat past bij uw organisatie.

Als partner van Holm Security krijgt u toegang tot ons sales team en onze security experts. Wij helpen u gedurende de gehele salescycle om het proces soepel en efficiënt te laten verlopen.

Een waardevol partnership

Wij bieden u als Partner een professionele samenwerking aan, waarbij alle mogelijke training en support wordt gefaciliteerd, zodat u uw klanten efficiënt kunt helpen met het verbeteren van de cybersecurity.

Partner programma for MSSP, MSP & SP

Holm Security biedt een speciaal partnerprogramma en een certificering voor Managed Security Service Providers (MSSP), Managed Service Providers (MSP), Service Providers (SP) en Systemintegrators. Lees hier meer over dit programma.

Manage uw klanten met Organizer

Organizer is een krachtige multi-tenant portal waarmee u uw klanten kunt beheren. Het vereenvoudigt en stroomlijnt de dagelijkse administratie en verkort doorlooptijden, wat uiteindelijk bijdraagt aan een betere service voor uw klant. Via de Organisator voegt u binnen een aantal klikken een nieuwe klant toe en bent u vervolgens in staat om eenvoudig subscriptions en toegang te beheren.

Organizer Features:
  • Maak en beheer klantaccounts voor het Security Center.
  • Gecentraliseerde toegang tot het Security Center van uw klant.
  • Organiseer en monitor gebruikersbeheer en -machtigingen.
  • Selecteer uw gewenste datacenter voor het opslaan van klantgegevens.
  • Uitgebreide statistieken rondom de subscirptions van uw klanten.


Word vandaag nog Partner

Het is eenvoudig om partner te worden van Holm Security. U kunt vandaag al aan de slag. Neem contact met ons op, dan helpen wij u met de kick-off, of vul het formulier hieronder in. Uiteraard presenteren wij de kracht van ons platform graag via een demonstratie of testfase.


Raadpleeg onze privacy policy om te lezen hoe wij omgaan met uw persoonlijke data.

Maak uw interesse als business partner kenbaar