Demo Gratis test Offerte aanvraag Bel me terug

Premium support

Voor het succesvol verminder van kwetsbaarheden

Voor veel organisaties vormt het werken met kwetsbaarheden een uitdaging, zowel qua middelen als qua capaciteit. Om deze uitdaging aan te gaan biedt Holm Security een uitgebreide en persoonlijke ondersteuning en follow-up. Via onze Premium support bent u in veilige handen en haalt u het meeste uit uw investering in ons platform voor continue, geautomatiseerde vulnerability assessments.

Gekwalificeerde ondersteuning door onze experts

Via onze Premium support krijgt u ondersteuning van ons Customer Success-team en onze beveiligingsspecialisten. Ze ondersteunen u regelmatig, bijvoorbeeld wekelijks, en zijn beschikbaar wanneer u vragen heeft. Het is de bedoeling om regelmatig vergaderingen met uw team te organiseren. Middels deze structuur bent u verzekerd van een succesvolle implementatie en opvolging van ons Holm Security VMP met als doel om uw IT-beveiliging te versterken, vandaag en in de toekomst.

Coördinatie en samenwerking met uw Partners

Onze Premium support is er niet alleen voor u als klant, maar ook voor uw bestaande partners op het vlak van bijvoorbeeld netwerk en cloud. Wij zorgen voor een effectieve samenwerking tussen de verschillende partijen. Daarnaast bieden we verschillende technische tools zoals de?Organizer.

Frequente follow-up meetings

Een belangrijk onderdeel van onze Premium support is het doorlopende plannen van vervolgvergaderingen. Wij sturen, in samenspraak met u als klant, aan op minimaal een maandelijkse meeting. Tijdens de bijeenkomsten bieden we advies over het verhelpen van kwetsbaarheden, tips, hulp bij het opstellen van routines en prioritering, evenals aanvullende training en informeren over productnieuws.

Support opties

Tenzij anders overeengekomen, vinden support en afstemmingen plaats via e-mail, telefoon en webmeetings.


Standard support:Premium support:
Product support  
Assessment en advies omtrent vulnerabilities?
- 
Advies over proces en routines?
- 
Frequente follow-up meetings?
- 
Aanvullende training?
-