Demo Gratis test Offerte aanvraag Bel me terug

Fraud Risk Assessment

Test de weerbaarheid van uw medewerkers

Veel managers vinden niet de IT-omgeving het grootste veiligheidsrisico, maar de gebruikers ervan. Het is tegenwoordig mogelijk om systemen en computers te beschermen, analyseren en bewaken zodat ze veilig zijn, maar hoe veilig zijn uw gebruikers en hoe test u dit? Minder dan 1% van alle organisaties in Nederland meet hoe weerbaar hun gebruikers zijn. Zij weten dus niet wat er gebeurt bij blootstelling aan bijv. phishing-, spear phishing- en ransomeware-aanvallen.

Simuleer social engineering

In Holm Security VMP is een innovatieve en krachtige tool aanwezig om de weerbaarheid tegen social engineering te vergroten. Met de service simuleert u aanvallen per e-mail om de weerbaarheid te verhogen. Er wordt tevens automatisch een op maat gemaakte opleiding voorgesteld aan elke gebruiker, gebaseerd op het gedrag van de specifieke gebruiker. U krijgt ook waardevolle statistieken die de basis vormen voor verdere maatregelen en de ontwikkeling van uw organisatie.

De analyse vindt plaats zonder risico voor de gebruiker en uw IT-systemen. De simulatie gebruikt slechts e-mailberichten en websites. De service heeft een hoeveelheid verschillende sjablonen die u gemakkelijk kunt bewerken of naar uw eigen zin en huisstijl kunt inrichten. Op deze manier kunt u geavanceerde social engineering uitvoeren, die gericht zijn op uw gehele organisatie of een specifieke groep gebruikers binnen uw organisatie.

AVG compliancy

Hoe waarschijnlijk is het dat uw gebruikers persoonlijke gegevens lekken? Met de risicoanalyse van uw medewerkers kunt u meten hoe veerkrachtig ze zijn tegen het openbaar maken van verschillende soorten persoonlijke gegevens. Een inzicht dat toennemend belangrijk is in relatie tot de AVG.

Geautomatiseerde training

Afhankelijk van het gedrag van elke gebruiker in de simulatie, wordt automatisch een maatwerktraining samengesteld en gepresenteerd. De informatie in de training is zeer nuttig voor de gebruiker en gebaseerd op kant-en-klare sjablonen in de vorm van tekst en illustraties. Het is mogelijk de afzender en de sjablonen naar eigen wens te veranderen en te refereren naar eigen trainingsmateriaal. Dankzij de automatisering in ons Security Center, kunt u met enkele klikken niet alleen zeer waardevolle  statistiek krijgen, maar uw gebruikers ook automatisch trainen. Eenvoudig en zeer krachtig.

Statistieken

Het resultaat van de analyse is het ontvangen van statistieken over geopende e-mailberichten, klikken, e-mailantwoorden en verzonden formulieren. Deze statistiek is niet gekoppeld aan gebruikers, en volledig anoniem. U kunt gemakkelijk de resultaten van analyses op verschillende tijdstippen met elkaar vergelijken om te beoordelen of de maatregelen die u tussen de analyses door hebt genomen het gewenste effect hebben opgeleverd.

Privacy by Design

De service is gebaseerd op het principe privacy by design, waardoor de persoonsgegevens van gebruiker nooit misbruikt worden. Alle gebruikers zijn anoniem en er worden geen gevoelige gegevens opgeslagen.